Prisliste og informasjon om produktene

Alt er håndstrikket og alle figurer er stappet med kardet ull.

Jeg strikker mer enn jeg har bruk for, og selger endel dersom noen har lyst på 🤩 Prislisten må ansees som veiledende og jeg tar gjerne en prat om pris om du vil. Evt. porto kommer i tillegg.
Jeg viser også til side (Sykris) på Ravelry der det kanskje står mer opplysninger enn jeg får plass til her om garnype, pinnestr, forbruk osv. Siden en må være medlem (enkel rergistrering for den som måtte ønske det) skal jeg prøve å få med mest mulig informasjon her.
Jeg har og en side på Facebook som heter det samme: Sykris Sine Sy og Strikkerier, om du er på FB og vil ha oppdateringer om nye ting så kan du bli liker så kommer det på siden din når noe nytt blir lagt til.

Bestillinger på gensere i voksen størrelse tar jeg generellt 1000-1200 kroner for, og 1200-1400 for kofter, inkludert montering. Er det spesielle ting eks. at jeg lager mønster tilpasset ditt ønske om motiv får vi ta en liten "prat" avhengig av hvor vanskelig ditt motiv/tema er. Bestiller kjøper garn selv, eller forhåndsbetaler for selve garnet, for selve strikkingen betales ved henting, eller før forsending. Dersom betillt vare ikke hentes ut refunderes ikke for innkjøpt og forbrukt garn., og jeg forbeholder meg retten til å selge produktet etter en viss tid. Grunnen til dette er at jeg har opplevd at en person bestillte ganske mye, og jeg kjøpte inn materialer og utførte arbeidet som bestillt, men det ser ikke ut til at jeg noen sinne får betalt for dette, det er mye arbeid og utgifter for meg.
Etterhvert vil prislisten utfylles mer....... Håper at du finner noe du liker!
Produkt Info Garn Pris
Vintanter (flaskeskjulere) Strikket, tover og pyntet Cortina + effektgarn 29000,00 kr
Tova engler Strikka, tova og montert Drops Alaska 16000,00 kr
Flerfarga bamser Strikka i ett Järbu mellangarn 29000,00 kr
Bamser med klær Strikka og montert Falk 55000,00 kr
Gammeldags bamse Strikka, tova og montert Pt2 + Beo 60000,00 kr
Flerfarga apekatt strikka i ett (nesten) Järbu mellangarn 35000,00 kr
Ensfarga apekatt strikka i ett (nesten) Falk 35000,00 kr
Nattugle strikka og montert Falk