12. feb, 2015

Lenge siden sist!

Godt nytt år! Jeg har vært i Amerika i 8 uker, så det er lenge siden siste innlegg.

Jeg hadde selvsagt med meg strikking til USA også, og det første som ble ferdig var to Mariusgensere med luer til to søte jenter i Kristiansand. Å sende dem fra Usa kostet omtrent det samme som om jeg hadde sendt dem i Norge. Så ble det et par fotografvotter, og oppstart på Skappelgenser i mørk blå og orange, men forretningen hadde beregnet for lite garn da det var to farger, så da måtte garnet først kjøpes i Oslo og sendes til USA før jeg fikk gjort den ferdig. Da var det imidlertid så mye garn igjen at jeg strikket en liten genser til datteren også, så det ble mor og barn genser :-) Den lille genseren måtte syes sammen med en garnsort da det ikke var 1 cm garn til overs av Iris.

Mens jeg ventet på garn fra KnitPicks ble det litt "nødsarbeid", - noe dukkeklær og en barnegenser i Drops baby merino.

Så kom det 21 farger fra KnitPicks og jeg startet opp på "Next Year in Lerwick" av Tori Seiersatd - torirot design. Jeg måtte legge det fra meg da jeg kom til ermene, emn det skal tas igjen nå når jeg kommer i "rett hjørne, under rett lys"

30.jan var vi i Austin, - vår vertinne Sasha Russell tok oss med til sin favorittgarnbutikk; Hill Country Weavers, hvor vi brukte laaang tid på å nyte før det ble garnkjøp. Jeg kjøpte et par hesper (det var ikke akkurat billigbutikk). Tusen takk Sasha! 🙂 Det ene garnet ble kjøpt med tanke på min sønns utkårede; Jurgita, som har oliven og orange som favorittfarger. Det var mest oliven ispedd noe melering b.a. med mørk orange. Hun hadde fødselsdag den dagen jeg startet på sjalet "Hitchhiker" av Martina Behm (Ravelry) og jeg felte av de siste maskene på flyet mellom Amsterdam og Vigra. Så her er hun med bursdagspresang og Amerikagave(skjerfpynten) 🙂